Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne doğru ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Kanatlar süresince yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein takviye plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen zemin aktif bapnın felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde kâin insanların ve öbür zindeların yangın veya rastgele bir evgin tavır esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme iye, binalması ıztırari, binaların vazgeçilemez unsurları arasında dünya almaktadır.

Sertifikasız yangın bapları da şayan maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları için kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir dalgalı sunar.

Nüshalan haklarınıza ilgili şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına yazgılı olarak iletebilirsiniz.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa gerçek oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın Kapısı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cenahımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapsı ivedili çıkış için kullanılacaksa o ahit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Aynı Yangın Kapısı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın veya ivedi kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Report this wiki page